keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Elämme jännittäviä aikoja

Blogi on nuori, ompeluharrastuskin vasta muutaman vuoden vanha ja koulutusta alalle tasan nolla vuotta, mutta siitä huolimatta pienellä yllytyksellä olin valmis pistämään nimen alle ja byrokratian rattaat pyörimään. Kevään aikana Made With PRKL avaa oman pienen nettikaupan Etsyyn, josta löytyy pieniä eriä itse kaavoitettuja ja toteutettuja vaatteita alusvaatteista asusteisiin ja kaikkea siltä väliltä.

Yömyöhään selattuja verohallinnon sivuja ja ohjeita sekä vimmaista kaavoitusta ja luonnoskirjaan raapustelua, ideointia ja omien linjojen vetämistä. Sitä täällä on tehty tämä vuoden alku. Sivutoiminen yrittäjyys toiminimellä kuulosti pelottavalta, mutta olikin lopulta melko simppeli homma. Nyt vain odotetaan ja jännitetään, että mikä nimiehdotuksista menee lopulta läpi!

Toivottavasti piakkoin saan taas jotain ommeltua blogiinkin asti, toistaiseksi aika on mennyt paperitöiden ohessa mallikappaleiden ompelemiseen ja koekäyttöön. 

Wish me luck!

6 kommenttia:

  1. Kiitos onnitteluista ja onnentoivotuksista. Onneksi ei ole koko elanto kiinni tästä, laskelmat näyttää aika ankeilta :D

    VastaaPoista
  2. Ihanaa! Onnea onnea - sitä tarvitaan yrittäjyydessä ;-) Ja kärsivällisyyttä byrokratiaan <3

    VastaaPoista