maanantai 2. maaliskuuta 2015

Muilla mailla

Ensimmäinen viikko uudessa kotikaupungissa takana. Käsityörintamalla edistystä on tapahtunut neljän kerroksen verran puolison villasukkaa. Ompelukoneet muhivat edelleen varastossa Suomessa odottamassa kuljetusta. 

Ehkä vielä joskus pääsen palaamaan käsitöiden pariin, toivottavasti jo parin viikon sisällä. Nyt kuitenkin suurin osa ajasta menee ihmetellessä ja tutustuessa kaikkeen uuteen. Ihan lähtien jo lämmityksestä. Miten vaikeaa voi olla saada asunto sopivan lämpimäksi? Täällä on joko jäätävän kylmää, tai kuumaa kuin saunassa. En hanskaa tätä hommaa vielä kovin hyvin... :D

Jotta ei ihan kuvatonta postausta tarvitsisi laittaa, on tässä käsittelemätön pikaräpsäys uuden olohuoneen sohvalla loikoilevasta lapsosesta. Jalassa Noshin ihanan mintun sävyisestä farkkucollegesta ennen muuttoa ommellut farkut ja EK:n palalaarista noukitusta musta-valkoisesta ribbitrikoosta tekaistu pertsa. Ei ihan käsityöblogi-laatua, eikä vaatteitakaan oikein näy, mutta eniveis :)


2 kommenttia:

 1. Tsemppiä! Mulla olisi palanut hihat ompelukoneettomuuteen heti alkuvaiheessa.. :D
  Toivottavasti kotiudutte nopeasti. Laittamiasi kuvia oon katsellut Instassa, hiukan kateellisena ehkä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Koneet on olleet kotona jo viikon, mutta ei täällä kaaoksessa saa mitään aikaiseksi! Äh :D Ompelunurkkauksen kirjahylly odottaa vielä kasaajaansa ja muuttolaatikotkin pitäisi tyhjentää ja ja ja... Ehkä jo ensi viikolla! Sormet syyhyää päästä tekemään itselle kesämekkosia, täällä on jo aika lämmin, sateesta huolimatta :)

   Poista